ONTMOET ONS TEAM!

DENISE

Creative Director

Denise had van kleins af aan al de droom om kapster te worden en ooit een eigen salon te openen. Op 20-jarige leeftijd werd deze droom werkelijkheid. Sinds die tijd is zij zichzelf blijven ontwikkelen op het gebied van diverse vaktechnieken en persoonlijke ontwikkeling en is zij haarkleurspecialist, make-up artist en KEVIN.MURPHY session.stylist. Denise haar specialiteit is het maken van natuurlijk uitziende haarkleuringen, zoals balayage of babylights. Haar wat er levendig en gezond uitziet, maar het niet direct lijkt of het gekleurd is. Haar andere specialisatie is styling van het haar. Een bruidskapsel wat de hele dag perfect moet zitten of festival-look waar je de show mee wilt stelen, Denise helpt je graag bij de perfecte styling. Wil je je look compleet maken? Dan kun je bij Denise ook terecht voor een passende make-up look.

Denise is al diverse keren genomineerd voor de meest prestigieuze haarmode-fotografiewedstrijd van Nederland, met als kroon op haar werk dat ze in 2019 de Coiffure Award won. Inspiratie voor haar collecties doet zij o.a. op tijdens festivals en verre reizen.

MIRELLE

Allround Hair Artist

Mirelle werkt al sinds 15-jarige leeftijd in het kappersvak. Zij heeft zich ontwikkeld tot allround hair artist en niks is haar te gek. Wil jij graag een unieke coupe of toffe haarkleur? Zelf heeft zij ook al vele haarkleuren uitgeprobeerd. Mirelle heeft in de afgelopen jaren veel training gehad in diverse kniptechnieken. Ze heeft een lekker werktempo, loopt na het knippen het haar altijd nog na wanneer het droog is en maakt altijd een gezellig praatje met je. Knippen van kinderen vindt zij ook leuk om te doen. Deze moeder van een zoon en bonusdochter is overigens ook gek op Nederlandstalige muziek.