ONTMOET ONS TEAM!

DENISE

Creative Director

Denise had van kleins af aan al de droom om kapster te worden en ooit een eigen salon te openen. Op 20-jarige leeftijd werd deze droom werkelijkheid en werd HaarStudio Denise geopend. Sinds die tijd is zij zichzelf blijven ontwikkelen op het gebied van vaktechnieken en persoonlijke ontwikkeling en is zij inmiddels haarkleurspecialist en KEVIN.MURPHY session.stylist. Denise haar specialiteit is dan ook het maken van natuurlijk uitziende haarkleuringen, zoals balayage of babylights. Haar wat er levendig en gezond uitziet, maar het niet direct lijkt of het gekleurd is. Haar andere specialisatie is styling van het haar. Een bruidskapsel wat de hele dag perfect moet zitten of festival-look waar je de show mee wilt stelen, Denise helpt je graag bij de perfecte styling.

Denise is al diverse keren genomineerd voor de meest prestigieuze haarmode-fotografiewedstrijd van Nederland, met als kroon op haar werk dat ze de Coiffure Award won in 2019. Inspiratie voor haar collecties doet zij vooral op tijdens festivals en verre reizen.

MIRELLE

Allround Hair Artist

Mirelle werkt al sinds 15-jarige leeftijd in het kappersvak. Zij heeft zich ontwikkeld tot allround hair artist en niks is haar te gek. Wil jij graag een unieke coupe of toffe haarkleur? Zelf heeft zij ook al vele haarkleuren uitgeprobeerd. Mirelle heeft in de afgelopen jaren veel training gehad in diverse kniptechnieken. Deze moeder van een zoon en bonusdochter weet hoe zij met kinderen om moet gaan en vind het knippen van kinderen leuk om te doen.

MAXIME

Junior Hair Artist / Brow artist / Nail artist

Maxime is de enige binnen ons team met zoveel titels. Zij luistert overigens ook als je Max roept. Deze blonde dame is gek op alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. Als junior hair artist wordt zij intern door Denise en Mirelle opgeleid. Het kleuren van een uitgroei, opbrengen van toners of styling van het haar gaat haar al goed af. Voor een pure manicure behandeling of twee strakke wenkies, zoals zij zelf zou zeggen, kun je bij Maxime terecht. Deze moeder van 2 jongens vind het belangrijk om goed voor zichzelf te zorgen, maar zorgt eigenlijk voor iedereen in de salon.